霂瑞霂��撘����迨��辣: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22053

Title: Використання TiO2 як добавки до пакувального матеріалу з метою подовження терміну зберігання молочної продукції
Other Titles: The use of TiO2 additive to the packaging material to extend the shelf life of dairy products
Authors: Кондратьєва, Ірина
Кобаса, Ігор
Kondratyeva, Iryna
Kobasa, Igor
Affiliation: Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Кондратьєва І. Використання TiO2 як добавки до пакувального матеріалу з метою подовження терміну зберігання молочної продукції / Ірина Кондратьєва, Ігор Кобаса // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 29. — (Безпека і експертиза харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Kondratyeva I., Kobasa I. (2017) Vykorystannia TiO2 yak dobavky do pakuvalnoho materialu z metoiu podovzhennia terminu zberihannia molochnoi produktsii [The use of TiO2 additive to the packaging material to extend the shelf life of dairy products]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 29 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Issue Date: 11-十月-2017
Date of entry: 28-十月-2017
Publisher: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 621.798
637.07
Number of pages: 1
Page range: 29
Start page: 29
End page: 29
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22053
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Content type: Conference Abstract
�蝷箔����:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



�DSpace銝剜�������★��������雿��.