霂瑞霂��撘����迨��辣:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22053
Title: | Використання TiO2 як добавки до пакувального матеріалу з метою подовження терміну зберігання молочної продукції |
Other Titles: | The use of TiO2 additive to the packaging material to extend the shelf life of dairy products |
Authors: | Кондратьєва, Ірина Кобаса, Ігор Kondratyeva, Iryna Kobasa, Igor |
Affiliation: | Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Кондратьєва І. Використання TiO2 як добавки до пакувального матеріалу з метою подовження терміну зберігання молочної продукції / Ірина Кондратьєва, Ігор Кобаса // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 29. — (Безпека і експертиза харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Kondratyeva I., Kobasa I. (2017) Vykorystannia TiO2 yak dobavky do pakuvalnoho materialu z metoiu podovzhennia terminu zberihannia molochnoi produktsii [The use of TiO2 additive to the packaging material to extend the shelf life of dairy products]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 29 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Issue Date: | 11-十月-2017 |
Date of entry: | 28-十月-2017 |
Publisher: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
UDC: | 621.798 637.07 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 29 |
Start page: | 29 |
End page: | 29 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22053 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Content type: | Conference Abstract |
�蝷箔����: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Kondratyeva_I-The_use_of_TiO2_additive_29.pdf | 279,44 kB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� | |
SPHNP_2017_Kondratyeva_I-The_use_of_TiO2_additive_29.djvu | 16,65 kB | DjVu | 璉�閫�/撘�� | |
SPHNP_2017_Kondratyeva_I-The_use_of_TiO2_additive_29__COVER.jpg | 185,9 kB | JPEG | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.