Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22081
Назва: | Стан та перспективи розвитку консервної промисловості України |
Інші назви: | Condition and prospects of progress of the canning industry of Ukraine |
Автори: | Ганиш, Василь Ковальчук, Тетяна Бейко, Людмила Hanysh, V. Kovaltshuk, T. Beyco, L. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Ганиш В. Стан та перспективи розвитку консервної промисловості України / Василь Ганиш, Тетяна Ковальчук, Людмила Бейко // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 74. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Hanysh V., Kovaltshuk T., Beyco L. (2017) Stan ta perspektyvy rozvytku konservnoi promyslovosti Ukrainy [Condition and prospects of progress of the canning industry of Ukraine]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 74 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Конференція/захід: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 11-жов-2017 |
Дата внесення: | 28-жов-2017 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
УДК: | 664.8 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 74 |
Початкова сторінка: | 74 |
Кінцева сторінка: | 74 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22081 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Перелік літератури: | 1. Мельник Ю. О. Аналіз ефективності функціонування плодоовочеконсервних підприємств Тернопільської області // Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка. Серія: економіка. - 2005. - № 18. - С. 257-259. 2. Осипов П.В. Інтегральний продуктивний потенціал харчової промисловості. - Одеса: Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України, 2004. - 289 с. |
References: | 1. Melnyk Yu. O. Analiz efektyvnosti funktsionuvannia plodoovochekonservnykh pidpryiemstv Ternopilskoi oblasti, Naukovi zapysky Ternopilskoho natsionalnoho pedahohichnoho universytetu im. V. Hnatiuka. Serie: ekonomika, 2005, No 18, P. 257-259. 2. Osypov P.V. Intehralnyi produktyvnyi potentsial kharchovoi promyslovosti, Odesa: Instytut problem rynku ta ekonomiko-ekolohichnykh doslidzhen NAN Ukrainy, 2004, 289 p. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Hanysh_V-Condition_and_prospects_of_progress_74.pdf | 278,21 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPHNP_2017_Hanysh_V-Condition_and_prospects_of_progress_74.djvu | 15,76 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPHNP_2017_Hanysh_V-Condition_and_prospects_of_progress_74__COVER.jpg | 181,24 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.