Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22081

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГаниш, Василь
dc.contributor.authorКовальчук, Тетяна
dc.contributor.authorБейко, Людмила
dc.contributor.authorHanysh, V.
dc.contributor.authorKovaltshuk, T.
dc.contributor.authorBeyco, L.
dc.coverage.temporal11-12 жовтня 2017 року
dc.coverage.temporal11-12 october 2017
dc.date.accessioned2017-10-28T10:21:31Z-
dc.date.available2017-10-28T10:21:31Z-
dc.date.created2017-10-11
dc.date.issued2017-10-11
dc.identifier.citationГаниш В. Стан та перспективи розвитку консервної промисловості України / Василь Ганиш, Тетяна Ковальчук, Людмила Бейко // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 74. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22081-
dc.format.extent74
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.relation.ispartofAbstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
dc.titleСтан та перспективи розвитку консервної промисловості України
dc.title.alternativeCondition and prospects of progress of the canning industry of Ukraine
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc664.8
dc.relation.references1. Мельник Ю. О. Аналіз ефективності функціонування плодоовочеконсервних підприємств Тернопільської області // Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка. Серія: економіка. - 2005. - № 18. - С. 257-259.
dc.relation.references2. Осипов П.В. Інтегральний продуктивний потенціал харчової промисловості. - Одеса: Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України, 2004. - 289 с.
dc.relation.referencesen1. Melnyk Yu. O. Analiz efektyvnosti funktsionuvannia plodoovochekonservnykh pidpryiemstv Ternopilskoi oblasti, Naukovi zapysky Ternopilskoho natsionalnoho pedahohichnoho universytetu im. V. Hnatiuka. Serie: ekonomika, 2005, No 18, P. 257-259.
dc.relation.referencesen2. Osypov P.V. Intehralnyi produktyvnyi potentsial kharchovoi promyslovosti, Odesa: Instytut problem rynku ta ekonomiko-ekolohichnykh doslidzhen NAN Ukrainy, 2004, 289 p.
dc.identifier.citationenHanysh V., Kovaltshuk T., Beyco L. (2017) Stan ta perspektyvy rozvytku konservnoi promyslovosti Ukrainy [Condition and prospects of progress of the canning industry of Ukraine]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 74 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage74
dc.citation.epage74
dc.citation.conferenceⅣ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Розташовується у зібраннях:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.