Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22081

Tytuł: Стан та перспективи розвитку консервної промисловості України
Inne tytuły: Condition and prospects of progress of the canning industry of Ukraine
Authors: Ганиш, Василь
Ковальчук, Тетяна
Бейко, Людмила
Hanysh, V.
Kovaltshuk, T.
Beyco, L.
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Cytat: Ганиш В. Стан та перспективи розвитку консервної промисловості України / Василь Ганиш, Тетяна Ковальчук, Людмила Бейко // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 74. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description: Hanysh V., Kovaltshuk T., Beyco L. (2017) Stan ta perspektyvy rozvytku konservnoi promyslovosti Ukrainy [Condition and prospects of progress of the canning industry of Ukraine]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 74 [in Ukrainian].
Część publikacji: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Konferencja/wydarzenie: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 11-paź-2017
Date of entry: 28-paź-2017
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 664.8
Strony: 1
Zakres stron: 74
Główna strona: 74
Strona końcowa: 74
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22081
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Wykaz piśmiennictwa: 1. Мельник Ю. О. Аналіз ефективності функціонування плодоовочеконсервних підприємств Тернопільської області // Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка. Серія: економіка. - 2005. - № 18. - С. 257-259.
2. Осипов П.В. Інтегральний продуктивний потенціал харчової промисловості. - Одеса: Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України, 2004. - 289 с.
References: 1. Melnyk Yu. O. Analiz efektyvnosti funktsionuvannia plodoovochekonservnykh pidpryiemstv Ternopilskoi oblasti, Naukovi zapysky Ternopilskoho natsionalnoho pedahohichnoho universytetu im. V. Hnatiuka. Serie: ekonomika, 2005, No 18, P. 257-259.
2. Osypov P.V. Intehralnyi produktyvnyi potentsial kharchovoi promyslovosti, Odesa: Instytut problem rynku ta ekonomiko-ekolohichnykh doslidzhen NAN Ukrainy, 2004, 289 p.
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi