Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22084
Назва: | Исследование физико-химических изменений при проращивании зерна ржи |
Інші назви: | Investigation of physicochemical changes during germination of rye grain |
Автори: | Galdova, M. Kononkou, A. Галдова, М. Н. Кононков, А. Ю. |
Приналежність: | Учреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия», Республика Беларусь |
Бібліографічний опис: | Галдова М. Н. Исследование физико-химических изменений при проращивании зерна ржи / М. Н. Галдова, А. Ю. Кононков // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 78. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Galdova M., Kononkou A. (2017) Issledovanie fiziko-khimicheskikh izmenenii pri prorashchivanii zerna rzhi [Investigation of physicochemical changes during germination of rye grain]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 78 [in Russian]. |
Є частиною видання: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Конференція/захід: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 11-жов-2017 |
Дата внесення: | 28-жов-2017 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
УДК: | 663.031 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 78 |
Початкова сторінка: | 78 |
Кінцева сторінка: | 78 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22084 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Galdova_M-Investigation_of_physicochemical_78.pdf | 281,37 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPHNP_2017_Galdova_M-Investigation_of_physicochemical_78.djvu | 16,87 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPHNP_2017_Galdova_M-Investigation_of_physicochemical_78__COVER.jpg | 153,54 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.