Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22103

Назва: Indexes of wheat grain quality in the stadars of Ukraine and USA
Інші назви: Показники якості зерна пшениці у стадартах України та США
Автори: Волошенко, О. С.
Хренжий, Н. В.
Voloshenko, O. S.
Horenzhy, N. V.
Приналежність: Odessa National Academy of Food Technologies, Odessa, Ukraine
Бібліографічний опис: Voloshenko O. S. Indexes of wheat grain quality in the stadars of Ukraine and USA / O. S. Voloshenko, N. V. Horenzhy // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 101–102. — (Стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів).
Bibliographic description: Voloshenko O. S., Horenzhy N. V. (2017) Indexes of wheat grain quality in the stadars of Ukraine and USA. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 101-102 [in English].
Є частиною видання: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Конференція/захід: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 11-жов-2017
Дата внесення: 28-жов-2017
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
УДК: 664.71-11-021.4
006 (477
73)
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 101-102
Початкова сторінка: 101
Кінцева сторінка: 102
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22103
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.