Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22102

Назва: Консервування десертних овочів
Інші назви: Canning dessert vegetables
Автори: Третяк, Христина
Бейко, Людмила
Лялик, Анастасія
Tretiak, Ch.
Beyco, L.
Lialyk, A.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Третяк Х. Консервування десертних овочів / Христина Третяк, Людмила Бейко, Анастасія Лялик // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 100. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description: Tretiak Ch., Beyco L., Lialyk A. (2017) Konservuvannia desertnykh ovochiv [Canning dessert vegetables]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 100 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Конференція/захід: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 11-жов-2017
Дата внесення: 28-жов-2017
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
УДК: 664.8/.9
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 100
Початкова сторінка: 100
Кінцева сторінка: 100
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22102
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Перелік літератури: 1. Дейнеко Л.В. Розвиток харчової промисловості України в умовах ринкових перетворень (проблеми теорії та практики) / Л.В. Дейнеко. – К. : Знання, 2006. –- 331 с.
2. Кононков П.Ф., Бунин М.С., Кононкова С.Н. Новые овощные растения. – Изд-во: «Россель- хозиздат». – 1983. – С. 64.
3. Слюсаревская И.В. Ботаническое описание, морфологический состав и товароведно-технологическая оценка артишоков // Пищевая промышленность, 2014. – № 10, – С. 30 – 3.
References: 1. Deineko L.V. Rozvytok kharchovoi promyslovosti Ukrainy v umovakh rynkovykh peretvoren (problemy teorii ta praktyky), L.V. Deineko, K. : Znannia, 2006, 331 p.
2. Kononkov P.F., Bunin M.S., Kononkova S.N. Novye ovoshchnye rasteniia, Izd-vo: "Rossel- khozizdat", 1983, P. 64.
3. Sliusarevskaia I.V. Botanicheskoe opisanie, morfolohicheskii sostav i tovarovedno-tekhnolohicheskaia otsenka artishokov, Pishchevaia promyshlennost, 2014, No 10, P. 30 – 3.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.