Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22063
| Заглавие: | Система заходів по зниженню вмісту небезпечних чинників в ланцюгу: водойма-риба-рибопродукція |
| Други Заглавия: | System of measure on the reduction of maintenance of dangerous factors in chain:reservoir-fish-foodfish |
| Автори: | Ротаєнко, Юрій Касянчук, Вікторія Rotajenko, Yurij Kasianchuk, Viktoria |
| Affiliation: | Сумський національний аграрний університет, Україна Сумський державний університет, Україна Sumy national agrarian university, Ukraine Sumy state university, Ukraine |
| Bibliographic description (Ukraine): | Ротаєнко Ю. Система заходів по зниженню вмісту небезпечних чинників в ланцюгу: водойма-риба-рибопродукція / Юрій Ротаєнко, Вікторія Касянчук // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 44–45. — (Безпека і експертиза харчових продуктів). |
| Bibliographic description (International): | Rotajenko Y., Kasianchuk V. (2017) Systema zakhodiv po znyzhenniu vmistu nebezpechnykh chynnykiv v lantsiuhu: vodoima-ryba-ryboproduktsiia [System of measure on the reduction of maintenance of dangerous factors in chain:reservoir-fish-foodfish]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 44-45 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
| Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Дата на Публикуване: | 11-Окт-2017 |
| Date of entry: | 28-Окт-2017 |
| Издател: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
| UDC: | 614.31 664.95 |
| Number of pages: | 2 |
| Page range: | 44-45 |
| Start page: | 44 |
| End page: | 45 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22063 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Показва се в Колекции: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Файлове в Този Публикация:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Rotajenko_Y-System_of_measure_on_the_44-45.pdf | 427,39 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
| SPHNP_2017_Rotajenko_Y-System_of_measure_on_the_44-45.djvu | 28,55 kB | DjVu | Изглед/Отваряне | |
| SPHNP_2017_Rotajenko_Y-System_of_measure_on_the_44-45__COVER.jpg | 218,8 kB | JPEG | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.