Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22063

ชื่อเรื่อง: Система заходів по зниженню вмісту небезпечних чинників в ланцюгу: водойма-риба-рибопродукція
ชื่อเรื่องอื่นๆ: System of measure on the reduction of maintenance of dangerous factors in chain:reservoir-fish-foodfish
ผู้แต่ง: Ротаєнко, Юрій
Касянчук, Вікторія
Rotajenko, Yurij
Kasianchuk, Viktoria
Affiliation: Сумський національний аграрний університет, Україна
Сумський державний університет, Україна
Sumy national agrarian university, Ukraine
Sumy state university, Ukraine
Bibliographic description (Ukraine): Ротаєнко Ю. Система заходів по зниженню вмісту небезпечних чинників в ланцюгу: водойма-риба-рибопродукція / Юрій Ротаєнко, Вікторія Касянчук // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 44–45. — (Безпека і експертиза харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Rotajenko Y., Kasianchuk V. (2017) Systema zakhodiv po znyzhenniu vmistu nebezpechnykh chynnykiv v lantsiuhu: vodoima-ryba-ryboproduktsiia [System of measure on the reduction of maintenance of dangerous factors in chain:reservoir-fish-foodfish]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 44-45 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
วันที่เผยแพร่: 11-ตุล-2017
Date of entry: 28-ตุล-2017
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 614.31
664.95
Number of pages: 2
Page range: 44-45
Start page: 44
End page: 45
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22063
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Content type: Conference Abstract
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
SPHNP_2017_Rotajenko_Y-System_of_measure_on_the_44-45.pdf427,39 kBAdobe PDFดู/เปิด
SPHNP_2017_Rotajenko_Y-System_of_measure_on_the_44-45.djvu28,55 kBDjVuดู/เปิด
SPHNP_2017_Rotajenko_Y-System_of_measure_on_the_44-45__COVER.jpg218,8 kBJPEGดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น