Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22063

Metadatuen erregistro osatua
DC eremuaBalioaHizkuntza
dc.contributor.authorРотаєнко, Юрій
dc.contributor.authorКасянчук, Вікторія
dc.contributor.authorRotajenko, Yurij
dc.contributor.authorKasianchuk, Viktoria
dc.coverage.temporal11-12 жовтня 2017 року
dc.coverage.temporal11-12 october 2017
dc.date.accessioned2017-10-28T10:21:27Z-
dc.date.available2017-10-28T10:21:27Z-
dc.date.created2017-10-11
dc.date.issued2017-10-11
dc.identifier.citationРотаєнко Ю. Система заходів по зниженню вмісту небезпечних чинників в ланцюгу: водойма-риба-рибопродукція / Юрій Ротаєнко, Вікторія Касянчук // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 44–45. — (Безпека і експертиза харчових продуктів).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22063-
dc.format.extent44-45
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.relation.ispartofAbstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
dc.titleСистема заходів по зниженню вмісту небезпечних чинників в ланцюгу: водойма-риба-рибопродукція
dc.title.alternativeSystem of measure on the reduction of maintenance of dangerous factors in chain:reservoir-fish-foodfish
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc614.31
dc.subject.udc664.95
dc.identifier.citationenRotajenko Y., Kasianchuk V. (2017) Systema zakhodiv po znyzhenniu vmistu nebezpechnykh chynnykiv v lantsiuhu: vodoima-ryba-ryboproduktsiia [System of measure on the reduction of maintenance of dangerous factors in chain:reservoir-fish-foodfish]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 44-45 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationСумський національний аграрний університет, Україна
dc.contributor.affiliationСумський державний університет, Україна
dc.contributor.affiliationSumy national agrarian university, Ukraine
dc.contributor.affiliationSumy state university, Ukraine
dc.citation.journalTitleТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage44
dc.citation.epage45
dc.citation.conferenceⅣ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Bildumetan azaltzen da:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.