Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22063
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ротаєнко, Юрій | |
dc.contributor.author | Касянчук, Вікторія | |
dc.contributor.author | Rotajenko, Yurij | |
dc.contributor.author | Kasianchuk, Viktoria | |
dc.coverage.temporal | 11-12 жовтня 2017 року | |
dc.coverage.temporal | 11-12 october 2017 | |
dc.date.accessioned | 2017-10-28T10:21:27Z | - |
dc.date.available | 2017-10-28T10:21:27Z | - |
dc.date.created | 2017-10-11 | |
dc.date.issued | 2017-10-11 | |
dc.identifier.citation | Ротаєнко Ю. Система заходів по зниженню вмісту небезпечних чинників в ланцюгу: водойма-риба-рибопродукція / Юрій Ротаєнко, Вікторія Касянчук // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 44–45. — (Безпека і експертиза харчових продуктів). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22063 | - |
dc.format.extent | 44-45 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.relation.ispartof | Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" | |
dc.title | Система заходів по зниженню вмісту небезпечних чинників в ланцюгу: водойма-риба-рибопродукція | |
dc.title.alternative | System of measure on the reduction of maintenance of dangerous factors in chain:reservoir-fish-foodfish | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 614.31 | |
dc.subject.udc | 664.95 | |
dc.identifier.citationen | Rotajenko Y., Kasianchuk V. (2017) Systema zakhodiv po znyzhenniu vmistu nebezpechnykh chynnykiv v lantsiuhu: vodoima-ryba-ryboproduktsiia [System of measure on the reduction of maintenance of dangerous factors in chain:reservoir-fish-foodfish]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 44-45 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Сумський національний аграрний університет, Україна | |
dc.contributor.affiliation | Сумський державний університет, Україна | |
dc.contributor.affiliation | Sumy national agrarian university, Ukraine | |
dc.contributor.affiliation | Sumy state university, Ukraine | |
dc.citation.journalTitle | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 44 | |
dc.citation.epage | 45 | |
dc.citation.conference | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Appears in Collections: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Rotajenko_Y-System_of_measure_on_the_44-45.pdf | 427,39 kB | Adobe PDF | View/Open | |
SPHNP_2017_Rotajenko_Y-System_of_measure_on_the_44-45.djvu | 28,55 kB | DjVu | View/Open | |
SPHNP_2017_Rotajenko_Y-System_of_measure_on_the_44-45__COVER.jpg | 218,8 kB | JPEG | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.