Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22106
| Titulua: | Методика розрахунку роторно-вихрового емульсора |
| Beste titulu batzuk: | Methodology of rotor-vortex emulsifier calculations |
| Egilea: | Шинкарик, Марія Миколаївна Ворощук, Віктор Ярославович Shynkaryk, Mariya Voroshchuk, Viktor |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет ім. І.Пулюя |
| Bibliographic description (Ukraine): | Шинкарик М. М. Методика розрахунку роторно-вихрового емульсора / Марія Шинкарик, Віктор Ворощук // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 105. — (Удосконалення процесів та апаратів харчових виробництв). |
| Bibliographic description (International): | Shynkaryk M., Voroshchuk V. (2017) Metodika rozrakhunku rotorno-vikhrovoho emulsora [Methodology of rotor-vortex emulsifier calculations]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 105 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
| Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Gordailuaren-data: | 11-Oct-2017 |
| Date of entry: | 28-Oct-2017 |
| Argitalpen: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
| UDC: | 637.024 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 105 |
| Start page: | 105 |
| End page: | 105 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22106 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Bildumetan azaltzen da: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Item honetako fitxategiak:
| Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Shynkaryk_M-Methodology_of_rotor_vortex_105.pdf | 277,46 kB | Adobe PDF | Bistaratu/Ireki | |
| SPHNP_2017_Shynkaryk_M-Methodology_of_rotor_vortex_105.djvu | 14,8 kB | DjVu | Bistaratu/Ireki | |
| SPHNP_2017_Shynkaryk_M-Methodology_of_rotor_vortex_105__COVER.jpg | 161,04 kB | JPEG | Bistaratu/Ireki |
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.