Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22106
Täiskirje
DC väli | Väärtus | Keel |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шинкарик, Марія Миколаївна | |
dc.contributor.author | Ворощук, Віктор Ярославович | |
dc.contributor.author | Shynkaryk, Mariya | |
dc.contributor.author | Voroshchuk, Viktor | |
dc.coverage.temporal | 11-12 жовтня 2017 року | |
dc.coverage.temporal | 11-12 october 2017 | |
dc.date.accessioned | 2017-10-28T10:21:39Z | - |
dc.date.available | 2017-10-28T10:21:39Z | - |
dc.date.created | 2017-10-11 | |
dc.date.issued | 2017-10-11 | |
dc.identifier.citation | Шинкарик М. М. Методика розрахунку роторно-вихрового емульсора / Марія Шинкарик, Віктор Ворощук // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 105. — (Удосконалення процесів та апаратів харчових виробництв). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22106 | - |
dc.format.extent | 105 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.relation.ispartof | Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" | |
dc.title | Методика розрахунку роторно-вихрового емульсора | |
dc.title.alternative | Methodology of rotor-vortex emulsifier calculations | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 637.024 | |
dc.identifier.citationen | Shynkaryk M., Voroshchuk V. (2017) Metodika rozrakhunku rotorno-vikhrovoho emulsora [Methodology of rotor-vortex emulsifier calculations]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 105 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет ім. І.Пулюя | |
dc.citation.journalTitle | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 105 | |
dc.citation.epage | 105 | |
dc.citation.conference | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Asub kollektsiooni(de)s: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Failid selles objektis:
Fail | Kirjeldus | Suurus | Formaat | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Shynkaryk_M-Methodology_of_rotor_vortex_105.pdf | 277,46 kB | Adobe PDF | Vaata/Ava | |
SPHNP_2017_Shynkaryk_M-Methodology_of_rotor_vortex_105.djvu | 14,8 kB | DjVu | Vaata/Ava | |
SPHNP_2017_Shynkaryk_M-Methodology_of_rotor_vortex_105__COVER.jpg | 161,04 kB | JPEG | Vaata/Ava |
Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.