Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22106

Tytuł: Методика розрахунку роторно-вихрового емульсора
Inne tytuły: Methodology of rotor-vortex emulsifier calculations
Authors: Шинкарик, Марія Миколаївна
Ворощук, Віктор Ярославович
Shynkaryk, Mariya
Voroshchuk, Viktor
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет ім. І.Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Шинкарик М. М. Методика розрахунку роторно-вихрового емульсора / Марія Шинкарик, Віктор Ворощук // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 105. — (Удосконалення процесів та апаратів харчових виробництв).
Bibliographic description (International): Shynkaryk M., Voroshchuk V. (2017) Metodika rozrakhunku rotorno-vikhrovoho emulsora [Methodology of rotor-vortex emulsifier calculations]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 105 [in Ukrainian].
Część publikacji: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Konferencja/wydarzenie: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 11-paź-2017
Date of entry: 28-paź-2017
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 637.024
Strony: 1
Zakres stron: 105
Główna strona: 105
Strona końcowa: 105
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22106
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi