Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22106

Titulua: Методика розрахунку роторно-вихрового емульсора
Beste titulu batzuk: Methodology of rotor-vortex emulsifier calculations
Egilea: Шинкарик, Марія Миколаївна
Ворощук, Віктор Ярославович
Shynkaryk, Mariya
Voroshchuk, Viktor
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет ім. І.Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Шинкарик М. М. Методика розрахунку роторно-вихрового емульсора / Марія Шинкарик, Віктор Ворощук // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 105. — (Удосконалення процесів та апаратів харчових виробництв).
Bibliographic description (International): Shynkaryk M., Voroshchuk V. (2017) Metodika rozrakhunku rotorno-vikhrovoho emulsora [Methodology of rotor-vortex emulsifier calculations]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 105 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Gordailuaren-data: 11-Oct-2017
Date of entry: 28-Oct-2017
Argitalpen: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 637.024
Number of pages: 1
Page range: 105
Start page: 105
End page: 105
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22106
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Content type: Conference Abstract
Bildumetan azaltzen da:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.