Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22113

Назва: Концепція функціональних харчових продуктів
Інші назви: The concept of functional food
Автори: Лялик, Анастасія
Криськова, Лариса
Кравчук, Лариса
Lialyk, Anastasiia
Kryskova, Larysa
Kravchuk, Larysa
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені І. Пулюя, Україна
Тернопільський державний медичний університет імені І.Я.Горбачевського, Україна
Бібліографічний опис: Лялик А. Концепція функціональних харчових продуктів / Анастасія Лялик, Лариса Криськова, Лариса Кравчук // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 114–115. — (Функціональні і нові харчові продукти).
Bibliographic description: Lialyk A., Kryskova L., Kravchuk L. (2017) Kontseptsiia funktsionalnykh kharchovykh produktiv [The concept of functional food]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 114-115 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Конференція/захід: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 11-жов-2017
Дата внесення: 28-жов-2017
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
УДК: 665.9
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 114-115
Початкова сторінка: 114
Кінцева сторінка: 115
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22113
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.