Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22113
| Pealkiri: | Концепція функціональних харчових продуктів |
| Teised pealkirjad: | The concept of functional food |
| Autor: | Лялик, Анастасія Криськова, Лариса Кравчук, Лариса Lialyk, Anastasiia Kryskova, Larysa Kravchuk, Larysa |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені І. Пулюя, Україна Тернопільський державний медичний університет імені І.Я.Горбачевського, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Лялик А. Концепція функціональних харчових продуктів / Анастасія Лялик, Лариса Криськова, Лариса Кравчук // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 114–115. — (Функціональні і нові харчові продукти). |
| Bibliographic description (International): | Lialyk A., Kryskova L., Kravchuk L. (2017) Kontseptsiia funktsionalnykh kharchovykh produktiv [The concept of functional food]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 114-115 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
| Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Ilmumisaasta: | 11-okt-2017 |
| Date of entry: | 28-okt-2017 |
| Kirjastaja: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
| UDC: | 665.9 |
| Number of pages: | 2 |
| Page range: | 114-115 |
| Start page: | 114 |
| End page: | 115 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22113 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Asub kollektsiooni(de)s: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Failid selles objektis:
| Fail | Kirjeldus | Suurus | Formaat | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Lialyk_A-The_concept_of_functional_114-115.pdf | 428,65 kB | Adobe PDF | Vaata/Ava | |
| SPHNP_2017_Lialyk_A-The_concept_of_functional_114-115.djvu | 30,23 kB | DjVu | Vaata/Ava | |
| SPHNP_2017_Lialyk_A-The_concept_of_functional_114-115__COVER.jpg | 205,1 kB | JPEG | Vaata/Ava |
Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.