Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22113
Title: | Концепція функціональних харчових продуктів |
Other Titles: | The concept of functional food |
Authors: | Лялик, Анастасія Криськова, Лариса Кравчук, Лариса Lialyk, Anastasiia Kryskova, Larysa Kravchuk, Larysa |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені І. Пулюя, Україна Тернопільський державний медичний університет імені І.Я.Горбачевського, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Лялик А. Концепція функціональних харчових продуктів / Анастасія Лялик, Лариса Криськова, Лариса Кравчук // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 114–115. — (Функціональні і нові харчові продукти). |
Bibliographic description (International): | Lialyk A., Kryskova L., Kravchuk L. (2017) Kontseptsiia funktsionalnykh kharchovykh produktiv [The concept of functional food]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 114-115 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Issue Date: | 11-Oct-2017 |
Date of entry: | 28-Oct-2017 |
Publisher: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
UDC: | 665.9 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 114-115 |
Start page: | 114 |
End page: | 115 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22113 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Content type: | Conference Abstract |
Appears in Collections: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Lialyk_A-The_concept_of_functional_114-115.pdf | 428,65 kB | Adobe PDF | View/Open | |
SPHNP_2017_Lialyk_A-The_concept_of_functional_114-115.djvu | 30,23 kB | DjVu | View/Open | |
SPHNP_2017_Lialyk_A-The_concept_of_functional_114-115__COVER.jpg | 205,1 kB | JPEG | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.