Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22113
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лялик, Анастасія | |
dc.contributor.author | Криськова, Лариса | |
dc.contributor.author | Кравчук, Лариса | |
dc.contributor.author | Lialyk, Anastasiia | |
dc.contributor.author | Kryskova, Larysa | |
dc.contributor.author | Kravchuk, Larysa | |
dc.coverage.temporal | 11-12 жовтня 2017 року | |
dc.coverage.temporal | 11-12 october 2017 | |
dc.date.accessioned | 2017-10-28T10:21:40Z | - |
dc.date.available | 2017-10-28T10:21:40Z | - |
dc.date.created | 2017-10-11 | |
dc.date.issued | 2017-10-11 | |
dc.identifier.citation | Лялик А. Концепція функціональних харчових продуктів / Анастасія Лялик, Лариса Криськова, Лариса Кравчук // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 114–115. — (Функціональні і нові харчові продукти). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22113 | - |
dc.format.extent | 114-115 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.relation.ispartof | Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" | |
dc.title | Концепція функціональних харчових продуктів | |
dc.title.alternative | The concept of functional food | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 665.9 | |
dc.identifier.citationen | Lialyk A., Kryskova L., Kravchuk L. (2017) Kontseptsiia funktsionalnykh kharchovykh produktiv [The concept of functional food]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 114-115 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені І. Пулюя, Україна | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський державний медичний університет імені І.Я.Горбачевського, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 114 | |
dc.citation.epage | 115 | |
dc.citation.conference | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Розташовується у зібраннях: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Lialyk_A-The_concept_of_functional_114-115.pdf | 428,65 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPHNP_2017_Lialyk_A-The_concept_of_functional_114-115.djvu | 30,23 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPHNP_2017_Lialyk_A-The_concept_of_functional_114-115__COVER.jpg | 205,1 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.