Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22113

Title: Концепція функціональних харчових продуктів
Other Titles: The concept of functional food
Authors: Лялик, Анастасія
Криськова, Лариса
Кравчук, Лариса
Lialyk, Anastasiia
Kryskova, Larysa
Kravchuk, Larysa
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені І. Пулюя, Україна
Тернопільський державний медичний університет імені І.Я.Горбачевського, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Лялик А. Концепція функціональних харчових продуктів / Анастасія Лялик, Лариса Криськова, Лариса Кравчук // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 114–115. — (Функціональні і нові харчові продукти).
Bibliographic description (International): Lialyk A., Kryskova L., Kravchuk L. (2017) Kontseptsiia funktsionalnykh kharchovykh produktiv [The concept of functional food]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 114-115 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Issue Date: 11-Oct-2017
Date of entry: 28-Oct-2017
Publisher: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 665.9
Number of pages: 2
Page range: 114-115
Start page: 114
End page: 115
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22113
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Content type: Conference Abstract
Appears in Collections:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.