Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22113
Назва: | Концепція функціональних харчових продуктів |
Інші назви: | The concept of functional food |
Автори: | Лялик, Анастасія Криськова, Лариса Кравчук, Лариса Lialyk, Anastasiia Kryskova, Larysa Kravchuk, Larysa |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені І. Пулюя, Україна Тернопільський державний медичний університет імені І.Я.Горбачевського, Україна |
Бібліографічний опис: | Лялик А. Концепція функціональних харчових продуктів / Анастасія Лялик, Лариса Криськова, Лариса Кравчук // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 114–115. — (Функціональні і нові харчові продукти). |
Bibliographic description: | Lialyk A., Kryskova L., Kravchuk L. (2017) Kontseptsiia funktsionalnykh kharchovykh produktiv [The concept of functional food]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 114-115 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Конференція/захід: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 11-жов-2017 |
Дата внесення: | 28-жов-2017 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
УДК: | 665.9 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 114-115 |
Початкова сторінка: | 114 |
Кінцева сторінка: | 115 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22113 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Lialyk_A-The_concept_of_functional_114-115.pdf | 428,65 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPHNP_2017_Lialyk_A-The_concept_of_functional_114-115.djvu | 30,23 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPHNP_2017_Lialyk_A-The_concept_of_functional_114-115__COVER.jpg | 205,1 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.