Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22071
Назва: | Оценка объема инвестиций для эффективного обновления основных средств при производстве пищевых продуктов |
Інші назви: | Evaluation of the volume of investments for effective renewal of fixed assets in food processing |
Автори: | Kakora, Marina Gavrilenkova, Ekaterina Какора, Марина Гавриленкова, Екатерина |
Приналежність: | Учреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия», Республика Беларусь |
Бібліографічний опис: | Какора М. Оценка объема инвестиций для эффективного обновления основных средств при производстве пищевых продуктов / Марина Какора, Екатерина Гавриленкова // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 57–58. — (Економічні аспекти, пріоритети та інновації у виробництві харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Kakora M., Gavrilenkova E. (2017) Otsenka obieema investitsii dlia effektivnoho obnovleniia osnovnykh sredstv pri proizvodstve pishchevykh produktov [Evaluation of the volume of investments for effective renewal of fixed assets in food processing]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 57-58 [in Russian]. |
Є частиною видання: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Конференція/захід: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 11-жов-2017 |
Дата внесення: | 28-жов-2017 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
УДК: | 330.322 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 57-58 |
Початкова сторінка: | 57 |
Кінцева сторінка: | 58 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22071 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Kakora_M-Evaluation_of_the_volume_of_57-58.pdf | 567,02 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPHNP_2017_Kakora_M-Evaluation_of_the_volume_of_57-58.djvu | 26,68 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPHNP_2017_Kakora_M-Evaluation_of_the_volume_of_57-58__COVER.jpg | 163,54 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.