Utilize este identificador para referenciar este registo: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22071

Registo completo
Campo DCValorIdioma
dc.contributor.authorKakora, Marina
dc.contributor.authorGavrilenkova, Ekaterina
dc.contributor.authorКакора, Марина
dc.contributor.authorГавриленкова, Екатерина
dc.coverage.temporal11-12 жовтня 2017 року
dc.coverage.temporal11-12 october 2017
dc.date.accessioned2017-10-28T10:21:29Z-
dc.date.available2017-10-28T10:21:29Z-
dc.date.created2017-10-11
dc.date.issued2017-10-11
dc.identifier.citationКакора М. Оценка объема инвестиций для эффективного обновления основных средств при производстве пищевых продуктов / Марина Какора, Екатерина Гавриленкова // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 57–58. — (Економічні аспекти, пріоритети та інновації у виробництві харчових продуктів).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22071-
dc.format.extent57-58
dc.language.isoru
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.relation.ispartofAbstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
dc.titleОценка объема инвестиций для эффективного обновления основных средств при производстве пищевых продуктов
dc.title.alternativeEvaluation of the volume of investments for effective renewal of fixed assets in food processing
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc330.322
dc.identifier.citationenKakora M., Gavrilenkova E. (2017) Otsenka obieema investitsii dlia effektivnoho obnovleniia osnovnykh sredstv pri proizvodstve pishchevykh produktov [Evaluation of the volume of investments for effective renewal of fixed assets in food processing]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 57-58 [in Russian].
dc.contributor.affiliationУчреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия», Республика Беларусь
dc.citation.journalTitleТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage57
dc.citation.epage58
dc.citation.conferenceⅣ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Aparece nas colecções:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.