Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22071
Title: | Оценка объема инвестиций для эффективного обновления основных средств при производстве пищевых продуктов |
Other Titles: | Evaluation of the volume of investments for effective renewal of fixed assets in food processing |
Authors: | Kakora, Marina Gavrilenkova, Ekaterina Какора, Марина Гавриленкова, Екатерина |
Affiliation: | Учреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия», Республика Беларусь |
Bibliographic description (Ukraine): | Какора М. Оценка объема инвестиций для эффективного обновления основных средств при производстве пищевых продуктов / Марина Какора, Екатерина Гавриленкова // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 57–58. — (Економічні аспекти, пріоритети та інновації у виробництві харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Kakora M., Gavrilenkova E. (2017) Otsenka obieema investitsii dlia effektivnoho obnovleniia osnovnykh sredstv pri proizvodstve pishchevykh produktov [Evaluation of the volume of investments for effective renewal of fixed assets in food processing]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 57-58 [in Russian]. |
Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Issue Date: | 11-okt-2017 |
Date of entry: | 28-okt-2017 |
Publisher: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
UDC: | 330.322 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 57-58 |
Start page: | 57 |
End page: | 58 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22071 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Content type: | Conference Abstract |
Ebben a gyűjteményben: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Fájlok a dokumentumban:
Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Kakora_M-Evaluation_of_the_volume_of_57-58.pdf | 567,02 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
SPHNP_2017_Kakora_M-Evaluation_of_the_volume_of_57-58.djvu | 26,68 kB | DjVu | Megtekintés/Megnyitás | |
SPHNP_2017_Kakora_M-Evaluation_of_the_volume_of_57-58__COVER.jpg | 163,54 kB | JPEG | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!