Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22071

Назва: Оценка объема инвестиций для эффективного обновления основных средств при производстве пищевых продуктов
Інші назви: Evaluation of the volume of investments for effective renewal of fixed assets in food processing
Автори: Kakora, Marina
Gavrilenkova, Ekaterina
Какора, Марина
Гавриленкова, Екатерина
Приналежність: Учреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия», Республика Беларусь
Бібліографічний опис: Какора М. Оценка объема инвестиций для эффективного обновления основных средств при производстве пищевых продуктов / Марина Какора, Екатерина Гавриленкова // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 57–58. — (Економічні аспекти, пріоритети та інновації у виробництві харчових продуктів).
Bibliographic description: Kakora M., Gavrilenkova E. (2017) Otsenka obieema investitsii dlia effektivnoho obnovleniia osnovnykh sredstv pri proizvodstve pishchevykh produktov [Evaluation of the volume of investments for effective renewal of fixed assets in food processing]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 57-58 [in Russian].
Є частиною видання: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Конференція/захід: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 11-жов-2017
Дата внесення: 28-жов-2017
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
УДК: 330.322
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 57-58
Початкова сторінка: 57
Кінцева сторінка: 58
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22071
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.