Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22071

Tytuł: Оценка объема инвестиций для эффективного обновления основных средств при производстве пищевых продуктов
Inne tytuły: Evaluation of the volume of investments for effective renewal of fixed assets in food processing
Authors: Kakora, Marina
Gavrilenkova, Ekaterina
Какора, Марина
Гавриленкова, Екатерина
Affiliation: Учреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия», Республика Беларусь
Bibliographic description (Ukraine): Какора М. Оценка объема инвестиций для эффективного обновления основных средств при производстве пищевых продуктов / Марина Какора, Екатерина Гавриленкова // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 57–58. — (Економічні аспекти, пріоритети та інновації у виробництві харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Kakora M., Gavrilenkova E. (2017) Otsenka obieema investitsii dlia effektivnoho obnovleniia osnovnykh sredstv pri proizvodstve pishchevykh produktov [Evaluation of the volume of investments for effective renewal of fixed assets in food processing]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 57-58 [in Russian].
Część publikacji: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Konferencja/wydarzenie: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 11-paź-2017
Date of entry: 28-paź-2017
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 330.322
Strony: 2
Zakres stron: 57-58
Główna strona: 57
Strona końcowa: 58
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22071
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi