Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22135
| Назва: | Розробка технології соління огірків багатокомпонентними заквасками |
| Інші назви: | Development of technology of cushion suction by multiple component zaksaska |
| Автори: | Богачик, Наталія Кухтин, Микола Дмитрович Bohachyk, Nataliia Kukhyn, Mykola |
| Приналежність: | Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, Україна |
| Бібліографічний опис: | Богачик Н. Розробка технології соління огірків багатокомпонентними заквасками / Наталія Богачик, Микола Кухтин // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 148. — (Харчова хімія і біотехнологія). |
| Bibliographic description: | Bohachyk N., Kukhyn M. (2017) Rozrobka tekhnolohii solinnia ohirkiv bahatokomponentnymy zakvaskamy [Development of technology of cushion suction by multiple component zaksaska]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 148 [in Ukrainian]. |
| Є частиною видання: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
| Конференція/захід: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Журнал/збірник: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Дата публікації: | 11-жов-2017 |
| Дата внесення: | 28-жов-2017 |
| Видавництво: | ТНТУ TNTU |
| Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
| Часове охоплення: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
| УДК: | 664 |
| Кількість сторінок: | 1 |
| Діапазон сторінок: | 148 |
| Початкова сторінка: | 148 |
| Кінцева сторінка: | 148 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22135 |
| Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
| Тип вмісту: | Conference Abstract |
| Розташовується у зібраннях: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Bohachyk_N-Development_of_technology_148.pdf | 278,81 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| SPHNP_2017_Bohachyk_N-Development_of_technology_148.djvu | 15,54 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
| SPHNP_2017_Bohachyk_N-Development_of_technology_148__COVER.jpg | 188,54 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.