Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22135

Назва: Розробка технології соління огірків багатокомпонентними заквасками
Інші назви: Development of technology of cushion suction by multiple component zaksaska
Автори: Богачик, Наталія
Кухтин, Микола Дмитрович
Bohachyk, Nataliia
Kukhyn, Mykola
Приналежність: Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Богачик Н. Розробка технології соління огірків багатокомпонентними заквасками / Наталія Богачик, Микола Кухтин // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 148. — (Харчова хімія і біотехнологія).
Bibliographic description: Bohachyk N., Kukhyn M. (2017) Rozrobka tekhnolohii solinnia ohirkiv bahatokomponentnymy zakvaskamy [Development of technology of cushion suction by multiple component zaksaska]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 148 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Конференція/захід: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 11-жов-2017
Дата внесення: 28-жов-2017
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
УДК: 664
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 148
Початкова сторінка: 148
Кінцева сторінка: 148
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22135
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.