Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22135

Tytuł: Розробка технології соління огірків багатокомпонентними заквасками
Inne tytuły: Development of technology of cushion suction by multiple component zaksaska
Authors: Богачик, Наталія
Кухтин, Микола Дмитрович
Bohachyk, Nataliia
Kukhyn, Mykola
Affiliation: Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Богачик Н. Розробка технології соління огірків багатокомпонентними заквасками / Наталія Богачик, Микола Кухтин // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 148. — (Харчова хімія і біотехнологія).
Bibliographic description (International): Bohachyk N., Kukhyn M. (2017) Rozrobka tekhnolohii solinnia ohirkiv bahatokomponentnymy zakvaskamy [Development of technology of cushion suction by multiple component zaksaska]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 148 [in Ukrainian].
Część publikacji: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Konferencja/wydarzenie: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 11-paź-2017
Date of entry: 28-paź-2017
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 664
Strony: 1
Zakres stron: 148
Główna strona: 148
Strona końcowa: 148
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22135
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi