Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22135

Title: Розробка технології соління огірків багатокомпонентними заквасками
Other Titles: Development of technology of cushion suction by multiple component zaksaska
Authors: Богачик, Наталія
Кухтин, Микола Дмитрович
Bohachyk, Nataliia
Kukhyn, Mykola
Affiliation: Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Богачик Н. Розробка технології соління огірків багатокомпонентними заквасками / Наталія Богачик, Микола Кухтин // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 148. — (Харчова хімія і біотехнологія).
Bibliographic description (International): Bohachyk N., Kukhyn M. (2017) Rozrobka tekhnolohii solinnia ohirkiv bahatokomponentnymy zakvaskamy [Development of technology of cushion suction by multiple component zaksaska]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 148 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Issue Date: 11-Οκτ-2017
Date of entry: 28-Οκτ-2017
Publisher: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 664
Number of pages: 1
Page range: 148
Start page: 148
End page: 148
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22135
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Content type: Conference Abstract
Εμφανίζεται στις συλλογές:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα