Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22055
Назва: | Кількісне визначення саліцилової кислоти у пиві |
Інші назви: | Quantitative determination of salicylic acid in beer |
Автори: | Воробець, Марія Кобаса, Ігор Третяк, Дмитро Vorobets, Mariya Kobasa, Igor Tretiak, Dmytro |
Приналежність: | Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Україна |
Бібліографічний опис: | Воробець М. Кількісне визначення саліцилової кислоти у пиві / Марія Воробець, Ігор Кобаса, Дмитро Третяк // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 32. — (Безпека і експертиза харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Vorobets M., Kobasa I., Tretiak D. (2017) Kilkisne vyznachennia salitsylovoi kysloty u pyvi [Quantitative determination of salicylic acid in beer]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 32 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Конференція/захід: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 11-жов-2017 |
Дата внесення: | 28-жов-2017 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
УДК: | 543.68 663.46 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 32 |
Початкова сторінка: | 32 |
Кінцева сторінка: | 32 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22055 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Vorobets_M-Quantitative_determination_32.pdf | 279,39 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPHNP_2017_Vorobets_M-Quantitative_determination_32.djvu | 17,95 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPHNP_2017_Vorobets_M-Quantitative_determination_32__COVER.jpg | 198,52 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.