Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22052

Назва: Моніторинг антибіотикорезистентних S.aureus в молоці корів із ферм Сумської та Харківської областей
Інші назви: Monitoring of antiioticresistance among S.aureus isolated from cows milk of sumy and kharkiv regions
Автори: Лоцкін, Ігор
Касянчук, Вікторія
Бергілевич, Олександра
Lotskin, Ihor
Kasianchuk, Viktoria
Berhilevych, Oleksandra
Приналежність: Сумський національний аграрний університет, Україна
Сумський державний університет, Україна
Sumy national agrarian university, Ukraine
Sumy state university, Ukraine
Бібліографічний опис: Лоцкін І. Моніторинг антибіотикорезистентних S.aureus в молоці корів із ферм Сумської та Харківської областей / Ігор Лоцкін, Вікторія Касянчук, Олександра Бергілевич // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 27–28. — (Безпека і експертиза харчових продуктів).
Bibliographic description: Lotskin I., Kasianchuk V., Berhilevych O. (2017) Monitorynh antybiotykorezystentnykh S.aureus v molotsi koriv iz ferm Sumskoi ta Kharkivskoi oblastei [Monitoring of antiioticresistance among S.aureus isolated from cows milk of sumy and kharkiv regions]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 27-28 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Конференція/захід: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 11-жов-2017
Дата внесення: 28-жов-2017
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
УДК: 579.62
579.63
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 27-28
Початкова сторінка: 27
Кінцева сторінка: 28
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22052
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.