Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22116
Başlık: | Біологічна активність продуктів протеолізу протеїнів сироватки молока |
Diğer Başlıklar: | Biological activity of proteolysis products of milk whey proteins |
Yazarlar: | Юкало, Володимир Глібович Дацишин, Катерина Євгенівна Yukalo, V. Datsyshyn, K. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Юкало В. Г. Біологічна активність продуктів протеолізу протеїнів сироватки молока / Володимир Юкало, Катерина Дацишин // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 119. — (Функціональні і нові харчові продукти). |
Bibliographic description (International): | Yukalo V., Datsyshyn K. (2017) Biolohichna aktyvnist produktiv proteolizu proteiniv syrovatky moloka [Biological activity of proteolysis products of milk whey proteins]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 119 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Yayın Tarihi: | 11-Eki-2017 |
Date of entry: | 28-Eki-2017 |
Yayıncı: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
UDC: | 577.112.083 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 119 |
Start page: | 119 |
End page: | 119 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22116 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Content type: | Conference Abstract |
Koleksiyonlarda Görünür: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Yukalo_V-Biological_activity_of_proteolysis_119.pdf | 298,75 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
SPHNP_2017_Yukalo_V-Biological_activity_of_proteolysis_119.djvu | 40,56 kB | DjVu | Göster/Aç | |
SPHNP_2017_Yukalo_V-Biological_activity_of_proteolysis_119__COVER.jpg | 153,03 kB | JPEG | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.