Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22116
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
---|---|---|
dc.contributor.author | Юкало, Володимир Глібович | - |
dc.contributor.author | Дацишин, Катерина Євгенівна | - |
dc.contributor.author | Yukalo, V. | - |
dc.contributor.author | Datsyshyn, K. | - |
dc.coverage.temporal | 11-12 жовтня 2017 року | - |
dc.coverage.temporal | 11-12 october 2017 | - |
dc.date.accessioned | 2017-10-28T10:21:41Z | - |
dc.date.available | 2017-10-28T10:21:41Z | - |
dc.date.created | 2017-10-11 | - |
dc.date.issued | 2017-10-11 | - |
dc.identifier.citation | Юкало В. Г. Біологічна активність продуктів протеолізу протеїнів сироватки молока / Володимир Юкало, Катерина Дацишин // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 119. — (Функціональні і нові харчові продукти). | - |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22116 | - |
dc.format.extent | 119 | - |
dc.language.iso | uk | - |
dc.publisher | ТНТУ | - |
dc.publisher | TNTU | - |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | - |
dc.relation.ispartof | Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" | - |
dc.title | Біологічна активність продуктів протеолізу протеїнів сироватки молока | - |
dc.title.alternative | Biological activity of proteolysis products of milk whey proteins | - |
dc.type | Conference Abstract | - |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | - |
dc.coverage.placename | Тернопіль | - |
dc.coverage.placename | Ternopil | - |
dc.format.pages | 1 | - |
dc.subject.udc | 577.112.083 | - |
dc.identifier.citationen | Yukalo V., Datsyshyn K. (2017) Biolohichna aktyvnist produktiv proteolizu proteiniv syrovatky moloka [Biological activity of proteolysis products of milk whey proteins]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 119 [in Ukrainian]. | - |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | - |
dc.citation.journalTitle | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | - |
dc.citation.spage | 119 | - |
dc.citation.epage | 119 | - |
dc.citation.conference | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | - |
Koleksiyonlarda Görünür: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Yukalo_V-Biological_activity_of_proteolysis_119.pdf | 298,75 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
SPHNP_2017_Yukalo_V-Biological_activity_of_proteolysis_119.djvu | 40,56 kB | DjVu | Göster/Aç | |
SPHNP_2017_Yukalo_V-Biological_activity_of_proteolysis_119__COVER.jpg | 153,03 kB | JPEG | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.