Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22116

Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.authorЮкало, Володимир Глібович-
dc.contributor.authorДацишин, Катерина Євгенівна-
dc.contributor.authorYukalo, V.-
dc.contributor.authorDatsyshyn, K.-
dc.coverage.temporal11-12 жовтня 2017 року-
dc.coverage.temporal11-12 october 2017-
dc.date.accessioned2017-10-28T10:21:41Z-
dc.date.available2017-10-28T10:21:41Z-
dc.date.created2017-10-11-
dc.date.issued2017-10-11-
dc.identifier.citationЮкало В. Г. Біологічна активність продуктів протеолізу протеїнів сироватки молока / Володимир Юкало, Катерина Дацишин // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 119. — (Функціональні і нові харчові продукти).-
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22116-
dc.format.extent119-
dc.language.isouk-
dc.publisherТНТУ-
dc.publisherTNTU-
dc.relation.ispartofТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“-
dc.relation.ispartofAbstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"-
dc.titleБіологічна активність продуктів протеолізу протеїнів сироватки молока-
dc.title.alternativeBiological activity of proteolysis products of milk whey proteins-
dc.typeConference Abstract-
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017-
dc.coverage.placenameТернопіль-
dc.coverage.placenameTernopil-
dc.format.pages1-
dc.subject.udc577.112.083-
dc.identifier.citationenYukalo V., Datsyshyn K. (2017) Biolohichna aktyvnist produktiv proteolizu proteiniv syrovatky moloka [Biological activity of proteolysis products of milk whey proteins]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 119 [in Ukrainian].-
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя-
dc.citation.journalTitleТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“-
dc.citation.spage119-
dc.citation.epage119-
dc.citation.conferenceⅣ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“-
Koleksiyonlarda Görünür:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.