Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22116
Tytuł: | Біологічна активність продуктів протеолізу протеїнів сироватки молока |
Inne tytuły: | Biological activity of proteolysis products of milk whey proteins |
Authors: | Юкало, Володимир Глібович Дацишин, Катерина Євгенівна Yukalo, V. Datsyshyn, K. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Юкало В. Г. Біологічна активність продуктів протеолізу протеїнів сироватки молока / Володимир Юкало, Катерина Дацишин // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 119. — (Функціональні і нові харчові продукти). |
Bibliographic description (International): | Yukalo V., Datsyshyn K. (2017) Biolohichna aktyvnist produktiv proteolizu proteiniv syrovatky moloka [Biological activity of proteolysis products of milk whey proteins]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 119 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 11-paź-2017 |
Date of entry: | 28-paź-2017 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
UDC: | 577.112.083 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 119 |
Główna strona: | 119 |
Strona końcowa: | 119 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22116 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Yukalo_V-Biological_activity_of_proteolysis_119.pdf | 298,75 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPHNP_2017_Yukalo_V-Biological_activity_of_proteolysis_119.djvu | 40,56 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPHNP_2017_Yukalo_V-Biological_activity_of_proteolysis_119__COVER.jpg | 153,03 kB | JPEG | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi