Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22116
 
| Title: | Біологічна активність продуктів протеолізу протеїнів сироватки молока | 
| Other Titles: | Biological activity of proteolysis products of milk whey proteins | 
| Authors: | Юкало, Володимир Глібович Дацишин, Катерина Євгенівна Yukalo, V. Datsyshyn, K. | 
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Юкало В. Г. Біологічна активність продуктів протеолізу протеїнів сироватки молока / Володимир Юкало, Катерина Дацишин // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 119. — (Функціональні і нові харчові продукти). | 
| Bibliographic description (International): | Yukalo V., Datsyshyn K. (2017) Biolohichna aktyvnist produktiv proteolizu proteiniv syrovatky moloka [Biological activity of proteolysis products of milk whey proteins]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 119 [in Ukrainian]. | 
| Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" | 
| Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | 
| Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | 
| Issue Date: | 11-Οκτ-2017 | 
| Date of entry: | 28-Οκτ-2017 | 
| Publisher: | ТНТУ TNTU | 
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil | 
| Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 | 
| UDC: | 577.112.083 | 
| Number of pages: | 1 | 
| Page range: | 119 | 
| Start page: | 119 | 
| End page: | 119 | 
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22116 | 
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | 
| Content type: | Conference Abstract | 
| Εμφανίζεται στις συλλογές: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) | 
Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
| Αρχείο | Περιγραφή | Μέγεθος | Μορφότυπος | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Yukalo_V-Biological_activity_of_proteolysis_119.pdf | 298,75 kB | Adobe PDF | Δείτε/ Ανοίξτε | |
| SPHNP_2017_Yukalo_V-Biological_activity_of_proteolysis_119.djvu | 40,56 kB | DjVu | Δείτε/ Ανοίξτε | |
| SPHNP_2017_Yukalo_V-Biological_activity_of_proteolysis_119__COVER.jpg | 153,03 kB | JPEG | Δείτε/ Ανοίξτε | 
Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα
