このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22116
タイトル: | Біологічна активність продуктів протеолізу протеїнів сироватки молока |
その他のタイトル: | Biological activity of proteolysis products of milk whey proteins |
著者: | Юкало, Володимир Глібович Дацишин, Катерина Євгенівна Yukalo, V. Datsyshyn, K. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Юкало В. Г. Біологічна активність продуктів протеолізу протеїнів сироватки молока / Володимир Юкало, Катерина Дацишин // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 119. — (Функціональні і нові харчові продукти). |
Bibliographic description (International): | Yukalo V., Datsyshyn K. (2017) Biolohichna aktyvnist produktiv proteolizu proteiniv syrovatky moloka [Biological activity of proteolysis products of milk whey proteins]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 119 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
発行日: | 11-10月-2017 |
Date of entry: | 28-10月-2017 |
出版者: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
UDC: | 577.112.083 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 119 |
Start page: | 119 |
End page: | 119 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22116 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Content type: | Conference Abstract |
出現コレクション: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Yukalo_V-Biological_activity_of_proteolysis_119.pdf | 298,75 kB | Adobe PDF | 見る/開く | |
SPHNP_2017_Yukalo_V-Biological_activity_of_proteolysis_119.djvu | 40,56 kB | DjVu | 見る/開く | |
SPHNP_2017_Yukalo_V-Biological_activity_of_proteolysis_119__COVER.jpg | 153,03 kB | JPEG | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。