Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22047

Назва: Дослідження якості дитячого пюре представленого на ринку м. Харків
Інші назви: Research of quality of baby puree presented in the Kharkov market
Автори: Соколова, Є. Б.
Абабова, А. Г.
Матко, Б. С.
Sokolova, Ye. B.
Ababova, A. G.
Matko, B. C.
Приналежність: Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна
Бібліографічний опис: Соколова Є. Б. Дослідження якості дитячого пюре представленого на ринку м. Харків / Є. Б. Соколова, А. Г. Абабова, Б. С. Матко // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 19. — (Безпека і експертиза харчових продуктів).
Bibliographic description: Sokolova Ye. B., Ababova A. G., Matko B. C. (2017) Doslidzhennia yakosti dytiachoho piure predstavlenoho na rynku m. Kharkiv [Research of quality of baby puree presented in the Kharkov market]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 19 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Конференція/захід: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 11-жов-2017
Дата внесення: 28-жов-2017
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
УДК: 664.849 (477.54)
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 19
Початкова сторінка: 19
Кінцева сторінка: 19
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22047
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.