Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22117

Title: Виділення біологічно активних пептидів з окремих казеїнових фракцій
Other Titles: Obtaining of bioactive peptides from different casein fractions
Authors: Юкало, Володимир Глібович
Сторож, Людмила Анатоліївна
Дуда, Оксана
Паскевич, Вікторія
Yukalo, Volodymyr
Storozh, Liudmyla
Duda, Oksana
Paskevych, Viktoriya
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Виділення біологічно активних пептидів з окремих казеїнових фракцій / Володимир Юкало, Людмила Сторож, Оксана Дуда, Вікторія Паскевич // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 120. — (Функціональні і нові харчові продукти).
Bibliographic description (International): Yukalo V., Storozh L., Duda O., Paskevych V. (2017) Vydilennia biolohichno aktyvnykh peptydiv z okremykh kazeinovykh fraktsii [Obtaining of bioactive peptides from different casein fractions]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 120 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Issue Date: 11-okt-2017
Date of entry: 28-okt-2017
Publisher: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 577.112.083/122.2
Number of pages: 1
Page range: 120
Start page: 120
End page: 120
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22117
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Content type: Conference Abstract
Ebben a gyűjteményben:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!