Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22117

Назва: Виділення біологічно активних пептидів з окремих казеїнових фракцій
Інші назви: Obtaining of bioactive peptides from different casein fractions
Автори: Юкало, Володимир Глібович
Сторож, Людмила Анатоліївна
Дуда, Оксана
Паскевич, Вікторія
Yukalo, Volodymyr
Storozh, Liudmyla
Duda, Oksana
Paskevych, Viktoriya
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Виділення біологічно активних пептидів з окремих казеїнових фракцій / Володимир Юкало, Людмила Сторож, Оксана Дуда, Вікторія Паскевич // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 120. — (Функціональні і нові харчові продукти).
Bibliographic description: Yukalo V., Storozh L., Duda O., Paskevych V. (2017) Vydilennia biolohichno aktyvnykh peptydiv z okremykh kazeinovykh fraktsii [Obtaining of bioactive peptides from different casein fractions]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 120 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Конференція/захід: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 11-жов-2017
Дата внесення: 28-жов-2017
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
УДК: 577.112.083/122.2
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 120
Початкова сторінка: 120
Кінцева сторінка: 120
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22117
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.