Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22117

Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.authorЮкало, Володимир Глібович
dc.contributor.authorСторож, Людмила Анатоліївна
dc.contributor.authorДуда, Оксана
dc.contributor.authorПаскевич, Вікторія
dc.contributor.authorYukalo, Volodymyr
dc.contributor.authorStorozh, Liudmyla
dc.contributor.authorDuda, Oksana
dc.contributor.authorPaskevych, Viktoriya
dc.coverage.temporal11-12 жовтня 2017 року
dc.coverage.temporal11-12 october 2017
dc.date.accessioned2017-10-28T10:21:41Z-
dc.date.available2017-10-28T10:21:41Z-
dc.date.created2017-10-11
dc.date.issued2017-10-11
dc.identifier.citationВиділення біологічно активних пептидів з окремих казеїнових фракцій / Володимир Юкало, Людмила Сторож, Оксана Дуда, Вікторія Паскевич // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 120. — (Функціональні і нові харчові продукти).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22117-
dc.format.extent120
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.relation.ispartofAbstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
dc.titleВиділення біологічно активних пептидів з окремих казеїнових фракцій
dc.title.alternativeObtaining of bioactive peptides from different casein fractions
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc577.112.083/122.2
dc.identifier.citationenYukalo V., Storozh L., Duda O., Paskevych V. (2017) Vydilennia biolohichno aktyvnykh peptydiv z okremykh kazeinovykh fraktsii [Obtaining of bioactive peptides from different casein fractions]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 120 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage120
dc.citation.epage120
dc.citation.conferenceⅣ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Ebben a gyűjteményben:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!