Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22117
Összes dokumentumadat
DC mező | Érték | Nyelv |
---|---|---|
dc.contributor.author | Юкало, Володимир Глібович | |
dc.contributor.author | Сторож, Людмила Анатоліївна | |
dc.contributor.author | Дуда, Оксана | |
dc.contributor.author | Паскевич, Вікторія | |
dc.contributor.author | Yukalo, Volodymyr | |
dc.contributor.author | Storozh, Liudmyla | |
dc.contributor.author | Duda, Oksana | |
dc.contributor.author | Paskevych, Viktoriya | |
dc.coverage.temporal | 11-12 жовтня 2017 року | |
dc.coverage.temporal | 11-12 october 2017 | |
dc.date.accessioned | 2017-10-28T10:21:41Z | - |
dc.date.available | 2017-10-28T10:21:41Z | - |
dc.date.created | 2017-10-11 | |
dc.date.issued | 2017-10-11 | |
dc.identifier.citation | Виділення біологічно активних пептидів з окремих казеїнових фракцій / Володимир Юкало, Людмила Сторож, Оксана Дуда, Вікторія Паскевич // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 120. — (Функціональні і нові харчові продукти). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22117 | - |
dc.format.extent | 120 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.relation.ispartof | Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" | |
dc.title | Виділення біологічно активних пептидів з окремих казеїнових фракцій | |
dc.title.alternative | Obtaining of bioactive peptides from different casein fractions | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 577.112.083/122.2 | |
dc.identifier.citationen | Yukalo V., Storozh L., Duda O., Paskevych V. (2017) Vydilennia biolohichno aktyvnykh peptydiv z okremykh kazeinovykh fraktsii [Obtaining of bioactive peptides from different casein fractions]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 120 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 120 | |
dc.citation.epage | 120 | |
dc.citation.conference | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Ebben a gyűjteményben: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Fájlok a dokumentumban:
Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Yukalo_V-Obtaining_of_bioactive_peptides_120.pdf | 281,25 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
SPHNP_2017_Yukalo_V-Obtaining_of_bioactive_peptides_120.djvu | 17,51 kB | DjVu | Megtekintés/Megnyitás | |
SPHNP_2017_Yukalo_V-Obtaining_of_bioactive_peptides_120__COVER.jpg | 113,79 kB | JPEG | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!