Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22117
Titulua: | Виділення біологічно активних пептидів з окремих казеїнових фракцій |
Beste titulu batzuk: | Obtaining of bioactive peptides from different casein fractions |
Egilea: | Юкало, Володимир Глібович Сторож, Людмила Анатоліївна Дуда, Оксана Паскевич, Вікторія Yukalo, Volodymyr Storozh, Liudmyla Duda, Oksana Paskevych, Viktoriya |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Виділення біологічно активних пептидів з окремих казеїнових фракцій / Володимир Юкало, Людмила Сторож, Оксана Дуда, Вікторія Паскевич // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 120. — (Функціональні і нові харчові продукти). |
Bibliographic description (International): | Yukalo V., Storozh L., Duda O., Paskevych V. (2017) Vydilennia biolohichno aktyvnykh peptydiv z okremykh kazeinovykh fraktsii [Obtaining of bioactive peptides from different casein fractions]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 120 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Gordailuaren-data: | 11-Oct-2017 |
Date of entry: | 28-Oct-2017 |
Argitalpen: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
UDC: | 577.112.083/122.2 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 120 |
Start page: | 120 |
End page: | 120 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22117 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Content type: | Conference Abstract |
Bildumetan azaltzen da: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Item honetako fitxategiak:
Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Yukalo_V-Obtaining_of_bioactive_peptides_120.pdf | 281,25 kB | Adobe PDF | Bistaratu/Ireki | |
SPHNP_2017_Yukalo_V-Obtaining_of_bioactive_peptides_120.djvu | 17,51 kB | DjVu | Bistaratu/Ireki | |
SPHNP_2017_Yukalo_V-Obtaining_of_bioactive_peptides_120__COVER.jpg | 113,79 kB | JPEG | Bistaratu/Ireki |
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.