Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22117
Tytuł: | Виділення біологічно активних пептидів з окремих казеїнових фракцій |
Inne tytuły: | Obtaining of bioactive peptides from different casein fractions |
Authors: | Юкало, Володимир Глібович Сторож, Людмила Анатоліївна Дуда, Оксана Паскевич, Вікторія Yukalo, Volodymyr Storozh, Liudmyla Duda, Oksana Paskevych, Viktoriya |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Виділення біологічно активних пептидів з окремих казеїнових фракцій / Володимир Юкало, Людмила Сторож, Оксана Дуда, Вікторія Паскевич // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 120. — (Функціональні і нові харчові продукти). |
Bibliographic description (International): | Yukalo V., Storozh L., Duda O., Paskevych V. (2017) Vydilennia biolohichno aktyvnykh peptydiv z okremykh kazeinovykh fraktsii [Obtaining of bioactive peptides from different casein fractions]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 120 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 11-paź-2017 |
Date of entry: | 28-paź-2017 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
UDC: | 577.112.083/122.2 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 120 |
Główna strona: | 120 |
Strona końcowa: | 120 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22117 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Yukalo_V-Obtaining_of_bioactive_peptides_120.pdf | 281,25 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPHNP_2017_Yukalo_V-Obtaining_of_bioactive_peptides_120.djvu | 17,51 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPHNP_2017_Yukalo_V-Obtaining_of_bioactive_peptides_120__COVER.jpg | 113,79 kB | JPEG | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi