Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22117
| Titolo: | Виділення біологічно активних пептидів з окремих казеїнових фракцій |
| Titoli alternativi: | Obtaining of bioactive peptides from different casein fractions |
| Autori: | Юкало, Володимир Глібович Сторож, Людмила Анатоліївна Дуда, Оксана Паскевич, Вікторія Yukalo, Volodymyr Storozh, Liudmyla Duda, Oksana Paskevych, Viktoriya |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Виділення біологічно активних пептидів з окремих казеїнових фракцій / Володимир Юкало, Людмила Сторож, Оксана Дуда, Вікторія Паскевич // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 120. — (Функціональні і нові харчові продукти). |
| Bibliographic description (International): | Yukalo V., Storozh L., Duda O., Paskevych V. (2017) Vydilennia biolohichno aktyvnykh peptydiv z okremykh kazeinovykh fraktsii [Obtaining of bioactive peptides from different casein fractions]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 120 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
| Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Data: | 11-ott-2017 |
| Date of entry: | 28-ott-2017 |
| Editore: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
| UDC: | 577.112.083/122.2 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 120 |
| Start page: | 120 |
| End page: | 120 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22117 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
| Content type: | Conference Abstract |
| È visualizzato nelle collezioni: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
File in questo documento:
| File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Yukalo_V-Obtaining_of_bioactive_peptides_120.pdf | 281,25 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri | |
| SPHNP_2017_Yukalo_V-Obtaining_of_bioactive_peptides_120.djvu | 17,51 kB | DjVu | Visualizza/apri | |
| SPHNP_2017_Yukalo_V-Obtaining_of_bioactive_peptides_120__COVER.jpg | 113,79 kB | JPEG | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.