Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22054
 
| Назва: | Експертна оцінка якості соків та нектарів вітчизняного виробництва | 
| Інші назви: | Expert assessment of quality of juice and nectars of domestic production | 
| Автори: | Куник, О. М. Сарібєкова, Д. Г. Салєба, Л. В. Куриленко, Т. Kunik, A. Saribekova, D. Saleba, L. Kurilenko, T. | 
| Приналежність: | Херсонський національний технічний університет, Україна | 
| Бібліографічний опис: | Експертна оцінка якості соків та нектарів вітчизняного виробництва / О. М. Куник, Д. Г. Сарібєкова, Л. В. Салєба, Т. Куриленко // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 30–31. — (Безпека і експертиза харчових продуктів). | 
| Bibliographic description: | Kunik A., Saribekova D., Saleba L., Kurilenko T. (2017) Ekspertna otsinka yakosti sokiv ta nektariv vitchyznianoho vyrobnytstva [Expert assessment of quality of juice and nectars of domestic production]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 30-31 [in Ukrainian]. | 
| Є частиною видання: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" | 
| Конференція/захід: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | 
| Журнал/збірник: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | 
| Дата публікації: | 11-жов-2017 | 
| Дата внесення: | 28-жов-2017 | 
| Видавництво: | ТНТУ TNTU | 
| Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil | 
| Часове охоплення: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 | 
| УДК: | 664.863 | 
| Кількість сторінок: | 2 | 
| Діапазон сторінок: | 30-31 | 
| Початкова сторінка: | 30 | 
| Кінцева сторінка: | 31 | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22054 | 
| Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | 
| Тип вмісту: | Conference Abstract | 
| Розташовується у зібраннях: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Kunik_A-Expert_assessment_of_quality_30-31.pdf | 429,65 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| SPHNP_2017_Kunik_A-Expert_assessment_of_quality_30-31.djvu | 30,69 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
| SPHNP_2017_Kunik_A-Expert_assessment_of_quality_30-31__COVER.jpg | 179 kB | JPEG | Переглянути/відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
