Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22054

Tittel: Експертна оцінка якості соків та нектарів вітчизняного виробництва
Alternative titler: Expert assessment of quality of juice and nectars of domestic production
Authors: Куник, О. М.
Сарібєкова, Д. Г.
Салєба, Л. В.
Куриленко, Т.
Kunik, A.
Saribekova, D.
Saleba, L.
Kurilenko, T.
Affiliation: Херсонський національний технічний університет, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Експертна оцінка якості соків та нектарів вітчизняного виробництва / О. М. Куник, Д. Г. Сарібєкова, Л. В. Салєба, Т. Куриленко // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 30–31. — (Безпека і експертиза харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Kunik A., Saribekova D., Saleba L., Kurilenko T. (2017) Ekspertna otsinka yakosti sokiv ta nektariv vitchyznianoho vyrobnytstva [Expert assessment of quality of juice and nectars of domestic production]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 30-31 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Utgivelsesdato: 11-okt-2017
Date of entry: 28-okt-2017
Forlag: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 664.863
Number of pages: 2
Page range: 30-31
Start page: 30
End page: 31
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22054
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Content type: Conference Abstract
Vises i samlingene:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright