Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22054
| Titre: | Експертна оцінка якості соків та нектарів вітчизняного виробництва |
| Autre(s) titre(s): | Expert assessment of quality of juice and nectars of domestic production |
| Auteur(s): | Куник, О. М. Сарібєкова, Д. Г. Салєба, Л. В. Куриленко, Т. Kunik, A. Saribekova, D. Saleba, L. Kurilenko, T. |
| Affiliation: | Херсонський національний технічний університет, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Експертна оцінка якості соків та нектарів вітчизняного виробництва / О. М. Куник, Д. Г. Сарібєкова, Л. В. Салєба, Т. Куриленко // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 30–31. — (Безпека і експертиза харчових продуктів). |
| Bibliographic description (International): | Kunik A., Saribekova D., Saleba L., Kurilenko T. (2017) Ekspertna otsinka yakosti sokiv ta nektariv vitchyznianoho vyrobnytstva [Expert assessment of quality of juice and nectars of domestic production]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 30-31 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
| Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Date de publication: | 11-oct-2017 |
| Date of entry: | 28-oct-2017 |
| Editeur: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
| UDC: | 664.863 |
| Number of pages: | 2 |
| Page range: | 30-31 |
| Start page: | 30 |
| End page: | 31 |
| URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22054 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Collection(s) : | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Fichier(s) constituant ce document :
| Fichier | Description | Taille | Format | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Kunik_A-Expert_assessment_of_quality_30-31.pdf | 429,65 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir | |
| SPHNP_2017_Kunik_A-Expert_assessment_of_quality_30-31.djvu | 30,69 kB | DjVu | Voir/Ouvrir | |
| SPHNP_2017_Kunik_A-Expert_assessment_of_quality_30-31__COVER.jpg | 179 kB | JPEG | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.