このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22054
Tytuł: | Експертна оцінка якості соків та нектарів вітчизняного виробництва |
Inne tytuły: | Expert assessment of quality of juice and nectars of domestic production |
Authors: | Куник, О. М. Сарібєкова, Д. Г. Салєба, Л. В. Куриленко, Т. Kunik, A. Saribekova, D. Saleba, L. Kurilenko, T. |
Affiliation: | Херсонський національний технічний університет, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Експертна оцінка якості соків та нектарів вітчизняного виробництва / О. М. Куник, Д. Г. Сарібєкова, Л. В. Салєба, Т. Куриленко // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 30–31. — (Безпека і експертиза харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Kunik A., Saribekova D., Saleba L., Kurilenko T. (2017) Ekspertna otsinka yakosti sokiv ta nektariv vitchyznianoho vyrobnytstva [Expert assessment of quality of juice and nectars of domestic production]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 30-31 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 11-paź-2017 |
Date of entry: | 28-paź-2017 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
UDC: | 664.863 |
Strony: | 2 |
Zakres stron: | 30-31 |
Główna strona: | 30 |
Strona końcowa: | 31 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22054 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Kunik_A-Expert_assessment_of_quality_30-31.pdf | 429,65 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPHNP_2017_Kunik_A-Expert_assessment_of_quality_30-31.djvu | 30,69 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPHNP_2017_Kunik_A-Expert_assessment_of_quality_30-31__COVER.jpg | 179 kB | JPEG | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi