Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22054

Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.authorКуник, О. М.
dc.contributor.authorСарібєкова, Д. Г.
dc.contributor.authorСалєба, Л. В.
dc.contributor.authorКуриленко, Т.
dc.contributor.authorKunik, A.
dc.contributor.authorSaribekova, D.
dc.contributor.authorSaleba, L.
dc.contributor.authorKurilenko, T.
dc.coverage.temporal11-12 жовтня 2017 року
dc.coverage.temporal11-12 october 2017
dc.date.accessioned2017-10-28T10:21:24Z-
dc.date.available2017-10-28T10:21:24Z-
dc.date.created2017-10-11
dc.date.issued2017-10-11
dc.identifier.citationЕкспертна оцінка якості соків та нектарів вітчизняного виробництва / О. М. Куник, Д. Г. Сарібєкова, Л. В. Салєба, Т. Куриленко // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 30–31. — (Безпека і експертиза харчових продуктів).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22054-
dc.format.extent30-31
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.relation.ispartofAbstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
dc.titleЕкспертна оцінка якості соків та нектарів вітчизняного виробництва
dc.title.alternativeExpert assessment of quality of juice and nectars of domestic production
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc664.863
dc.identifier.citationenKunik A., Saribekova D., Saleba L., Kurilenko T. (2017) Ekspertna otsinka yakosti sokiv ta nektariv vitchyznianoho vyrobnytstva [Expert assessment of quality of juice and nectars of domestic production]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 30-31 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationХерсонський національний технічний університет, Україна
dc.citation.journalTitleТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage30
dc.citation.epage31
dc.citation.conferenceⅣ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Koleksiyonlarda Görünür:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.