Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22054
Täiskirje
DC väli | Väärtus | Keel |
---|---|---|
dc.contributor.author | Куник, О. М. | |
dc.contributor.author | Сарібєкова, Д. Г. | |
dc.contributor.author | Салєба, Л. В. | |
dc.contributor.author | Куриленко, Т. | |
dc.contributor.author | Kunik, A. | |
dc.contributor.author | Saribekova, D. | |
dc.contributor.author | Saleba, L. | |
dc.contributor.author | Kurilenko, T. | |
dc.coverage.temporal | 11-12 жовтня 2017 року | |
dc.coverage.temporal | 11-12 october 2017 | |
dc.date.accessioned | 2017-10-28T10:21:24Z | - |
dc.date.available | 2017-10-28T10:21:24Z | - |
dc.date.created | 2017-10-11 | |
dc.date.issued | 2017-10-11 | |
dc.identifier.citation | Експертна оцінка якості соків та нектарів вітчизняного виробництва / О. М. Куник, Д. Г. Сарібєкова, Л. В. Салєба, Т. Куриленко // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 30–31. — (Безпека і експертиза харчових продуктів). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22054 | - |
dc.format.extent | 30-31 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.relation.ispartof | Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" | |
dc.title | Експертна оцінка якості соків та нектарів вітчизняного виробництва | |
dc.title.alternative | Expert assessment of quality of juice and nectars of domestic production | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 664.863 | |
dc.identifier.citationen | Kunik A., Saribekova D., Saleba L., Kurilenko T. (2017) Ekspertna otsinka yakosti sokiv ta nektariv vitchyznianoho vyrobnytstva [Expert assessment of quality of juice and nectars of domestic production]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 30-31 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Херсонський національний технічний університет, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 30 | |
dc.citation.epage | 31 | |
dc.citation.conference | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Asub kollektsiooni(de)s: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Failid selles objektis:
Fail | Kirjeldus | Suurus | Formaat | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Kunik_A-Expert_assessment_of_quality_30-31.pdf | 429,65 kB | Adobe PDF | Vaata/Ava | |
SPHNP_2017_Kunik_A-Expert_assessment_of_quality_30-31.djvu | 30,69 kB | DjVu | Vaata/Ava | |
SPHNP_2017_Kunik_A-Expert_assessment_of_quality_30-31__COVER.jpg | 179 kB | JPEG | Vaata/Ava |
Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!