Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22139
Назва: | Вплив технологічної обробки на вміст нітратів у овочах |
Інші назви: | The influence of technological processing on the volume of vites |
Автори: | Очкурьова, Христина Покотило, Олег Ochkurova, Christina Pokotylo, Oleg |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Очкурьова Х. Вплив технологічної обробки на вміст нітратів у овочах / Христина Очкурьова, Олег Покотило // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 154. — (Харчова хімія і біотехнологія). |
Bibliographic description: | Ochkurova C., Pokotylo O. (2017) Vplyv tekhnolohichnoi obrobky na vmist nitrativ u ovochakh [The influence of technological processing on the volume of vites]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 154 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Конференція/захід: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 11-жов-2017 |
Дата внесення: | 28-жов-2017 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
УДК: | 630*241 630*283.9 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 154 |
Початкова сторінка: | 154 |
Кінцева сторінка: | 154 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22139 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Ochkurova_C-The_influence_of_technological_154.pdf | 278,11 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPHNP_2017_Ochkurova_C-The_influence_of_technological_154.djvu | 16,67 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPHNP_2017_Ochkurova_C-The_influence_of_technological_154__COVER.jpg | 192,97 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.