Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22139
Název: | Вплив технологічної обробки на вміст нітратів у овочах |
Další názvy: | The influence of technological processing on the volume of vites |
Autoři: | Очкурьова, Христина Покотило, Олег Ochkurova, Christina Pokotylo, Oleg |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Очкурьова Х. Вплив технологічної обробки на вміст нітратів у овочах / Христина Очкурьова, Олег Покотило // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 154. — (Харчова хімія і біотехнологія). |
Bibliographic description (International): | Ochkurova C., Pokotylo O. (2017) Vplyv tekhnolohichnoi obrobky na vmist nitrativ u ovochakh [The influence of technological processing on the volume of vites]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 154 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Datum vydání: | 11-říj-2017 |
Date of entry: | 28-říj-2017 |
Nakladatel: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
UDC: | 630*241 630*283.9 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 154 |
Start page: | 154 |
End page: | 154 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22139 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Content type: | Conference Abstract |
Vyskytuje se v kolekcích: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Ochkurova_C-The_influence_of_technological_154.pdf | 278,11 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít | |
SPHNP_2017_Ochkurova_C-The_influence_of_technological_154.djvu | 16,67 kB | DjVu | Zobrazit/otevřít | |
SPHNP_2017_Ochkurova_C-The_influence_of_technological_154__COVER.jpg | 192,97 kB | JPEG | Zobrazit/otevřít |
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.