Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22095
Назва: | Study of the use of edible powders tomato sauce technologies |
Автори: | Benderska, Olga Bessarab, Alexander Shutyuk, Vitaliy |
Приналежність: | National University of Food Technologies, Kyiv, Ukraine |
Бібліографічний опис: | Benderska O. Study of the use of edible powders tomato sauce technologies / Olga Benderska, Alexander Bessarab, Vitaliy Shutyuk // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 92–93. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Benderska O., Bessarab A., Shutyuk V. (2017) Study of the use of edible powders tomato sauce technologies. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 92-93 [in English]. |
Є частиною видання: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Конференція/захід: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 11-жов-2017 |
Дата внесення: | 28-жов-2017 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
УДК: | 664.8.047.014 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 92-93 |
Початкова сторінка: | 92 |
Кінцева сторінка: | 93 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22095 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
URL-посилання пов’язаного матеріалу: | http://www.mirtoselect.info/public/anthocyanins.asp |
Перелік літератури: | 1. Bornsek S.M. Bioefficacy of anthocyanins from bilberries (Vaccinium myrtillus L.) : Doctoral Dissertation. Ljubljana, 2012. 131 p. 2. Anthocyanins Vs Anthocyanidins / Mirtoselect, Indena S.p. A. USA. [Electronic resource]. URL:http://www.mirtoselect.info/public/anthocyanins.asp. 3. Sergeev V.N., Kokaev Iu.I. Pishchevaia promyshlennost', 2001, no. 6, pp. 28 – 30. 4. Shutyuk V. The research of the amount of heavy metals and nitroso compounds in concеntrated tomato products/V. Shutyuk, S. Vasylenko, А. Bessarab, O. Benderska // Journal of Food science and Technology. – Odessa, 2016 – Vol. 10, Iss. 3. – P. 56 – 60. |
References: | 1. Bornsek S.M. Bioefficacy of anthocyanins from bilberries (Vaccinium myrtillus L.) : Doctoral Dissertation. Ljubljana, 2012. 131 p. 2. Anthocyanins Vs Anthocyanidins, Mirtoselect, Indena S.p. A. USA. [Electronic resource]. URL:http://www.mirtoselect.info/public/anthocyanins.asp. 3. Sergeev V.N., Kokaev Iu.I. Pishchevaia promyshlennost', 2001, no. 6, pp. 28 – 30. 4. Shutyuk V. The research of the amount of heavy metals and nitroso compounds in concentrated tomato products/V. Shutyuk, S. Vasylenko, A. Bessarab, O. Benderska, Journal of Food science and Technology, Odessa, 2016 – Vol. 10, Iss. 3, P. 56 – 60. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Benderska_O-Study_of_the_use_of_edible_92-93.pdf | 428,14 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPHNP_2017_Benderska_O-Study_of_the_use_of_edible_92-93.djvu | 29,82 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPHNP_2017_Benderska_O-Study_of_the_use_of_edible_92-93__COVER.jpg | 160,62 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.