Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22095
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Benderska, Olga | |
dc.contributor.author | Bessarab, Alexander | |
dc.contributor.author | Shutyuk, Vitaliy | |
dc.coverage.temporal | 11-12 жовтня 2017 року | |
dc.coverage.temporal | 11-12 october 2017 | |
dc.date.accessioned | 2017-10-28T10:21:35Z | - |
dc.date.available | 2017-10-28T10:21:35Z | - |
dc.date.created | 2017-10-11 | |
dc.date.issued | 2017-10-11 | |
dc.identifier.citation | Benderska O. Study of the use of edible powders tomato sauce technologies / Olga Benderska, Alexander Bessarab, Vitaliy Shutyuk // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 92–93. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22095 | - |
dc.format.extent | 92-93 | |
dc.language.iso | en | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.relation.ispartof | Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" | |
dc.relation.uri | http://www.mirtoselect.info/public/anthocyanins.asp | |
dc.title | Study of the use of edible powders tomato sauce technologies | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 664.8.047.014 | |
dc.relation.references | 1. Bornsek S.M. Bioefficacy of anthocyanins from bilberries (Vaccinium myrtillus L.) : Doctoral Dissertation. Ljubljana, 2012. 131 p. | |
dc.relation.references | 2. Anthocyanins Vs Anthocyanidins / Mirtoselect, Indena S.p. A. USA. [Electronic resource]. URL:http://www.mirtoselect.info/public/anthocyanins.asp. | |
dc.relation.references | 3. Sergeev V.N., Kokaev Iu.I. Pishchevaia promyshlennost', 2001, no. 6, pp. 28 – 30. | |
dc.relation.references | 4. Shutyuk V. The research of the amount of heavy metals and nitroso compounds in concеntrated tomato products/V. Shutyuk, S. Vasylenko, А. Bessarab, O. Benderska // Journal of Food science and Technology. – Odessa, 2016 – Vol. 10, Iss. 3. – P. 56 – 60. | |
dc.relation.referencesen | 1. Bornsek S.M. Bioefficacy of anthocyanins from bilberries (Vaccinium myrtillus L.) : Doctoral Dissertation. Ljubljana, 2012. 131 p. | |
dc.relation.referencesen | 2. Anthocyanins Vs Anthocyanidins, Mirtoselect, Indena S.p. A. USA. [Electronic resource]. URL:http://www.mirtoselect.info/public/anthocyanins.asp. | |
dc.relation.referencesen | 3. Sergeev V.N., Kokaev Iu.I. Pishchevaia promyshlennost', 2001, no. 6, pp. 28 – 30. | |
dc.relation.referencesen | 4. Shutyuk V. The research of the amount of heavy metals and nitroso compounds in concentrated tomato products/V. Shutyuk, S. Vasylenko, A. Bessarab, O. Benderska, Journal of Food science and Technology, Odessa, 2016 – Vol. 10, Iss. 3, P. 56 – 60. | |
dc.identifier.citationen | Benderska O., Bessarab A., Shutyuk V. (2017) Study of the use of edible powders tomato sauce technologies. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 92-93 [in English]. | |
dc.contributor.affiliation | National University of Food Technologies, Kyiv, Ukraine | |
dc.citation.journalTitle | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 92 | |
dc.citation.epage | 93 | |
dc.citation.conference | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Розташовується у зібраннях: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Benderska_O-Study_of_the_use_of_edible_92-93.pdf | 428,14 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPHNP_2017_Benderska_O-Study_of_the_use_of_edible_92-93.djvu | 29,82 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPHNP_2017_Benderska_O-Study_of_the_use_of_edible_92-93__COVER.jpg | 160,62 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.