กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22095

ชื่อเรื่อง: Study of the use of edible powders tomato sauce technologies
ผู้แต่ง: Benderska, Olga
Bessarab, Alexander
Shutyuk, Vitaliy
Affiliation: National University of Food Technologies, Kyiv, Ukraine
Bibliographic description (Ukraine): Benderska O. Study of the use of edible powders tomato sauce technologies / Olga Benderska, Alexander Bessarab, Vitaliy Shutyuk // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 92–93. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Benderska O., Bessarab A., Shutyuk V. (2017) Study of the use of edible powders tomato sauce technologies. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 92-93 [in English].
Is part of: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
วันที่เผยแพร่: 11-ตุล-2017
Date of entry: 28-ตุล-2017
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 664.8.047.014
Number of pages: 2
Page range: 92-93
Start page: 92
End page: 93
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22095
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
URL for reference material: http://www.mirtoselect.info/public/anthocyanins.asp
References (Ukraine): 1. Bornsek S.M. Bioefficacy of anthocyanins from bilberries (Vaccinium myrtillus L.) : Doctoral Dissertation. Ljubljana, 2012. 131 p.
2. Anthocyanins Vs Anthocyanidins / Mirtoselect, Indena S.p. A. USA. [Electronic resource]. URL:http://www.mirtoselect.info/public/anthocyanins.asp.
3. Sergeev V.N., Kokaev Iu.I. Pishchevaia promyshlennost', 2001, no. 6, pp. 28 – 30.
4. Shutyuk V. The research of the amount of heavy metals and nitroso compounds in concеntrated tomato products/V. Shutyuk, S. Vasylenko, А. Bessarab, O. Benderska // Journal of Food science and Technology. – Odessa, 2016 – Vol. 10, Iss. 3. – P. 56 – 60.
References (International): 1. Bornsek S.M. Bioefficacy of anthocyanins from bilberries (Vaccinium myrtillus L.) : Doctoral Dissertation. Ljubljana, 2012. 131 p.
2. Anthocyanins Vs Anthocyanidins, Mirtoselect, Indena S.p. A. USA. [Electronic resource]. URL:http://www.mirtoselect.info/public/anthocyanins.asp.
3. Sergeev V.N., Kokaev Iu.I. Pishchevaia promyshlennost', 2001, no. 6, pp. 28 – 30.
4. Shutyuk V. The research of the amount of heavy metals and nitroso compounds in concentrated tomato products/V. Shutyuk, S. Vasylenko, A. Bessarab, O. Benderska, Journal of Food science and Technology, Odessa, 2016 – Vol. 10, Iss. 3, P. 56 – 60.
Content type: Conference Abstract
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
SPHNP_2017_Benderska_O-Study_of_the_use_of_edible_92-93.pdf428,14 kBAdobe PDFดู/เปิด
SPHNP_2017_Benderska_O-Study_of_the_use_of_edible_92-93.djvu29,82 kBDjVuดู/เปิด
SPHNP_2017_Benderska_O-Study_of_the_use_of_edible_92-93__COVER.jpg160,62 kBJPEGดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น