Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22138

Назва: Исследование динамики развития микроорганизмов в жидких кислотообразующих полуфабрикатах в зависимости от технологических параметров структурирования мучных питательных субстратов
Інші назви: Study of the dynamics of microbial growth in liquid acid-forming ferments depending on the technological parameters of structuring flour nutrient substrates
Автори: Samuylenko, Tatyana
Самуйленко, Татьяна
Приналежність: Учреждение образования, «Могилевский государственный университет продовольствия», г. Могилев, Республика Беларусь
Бібліографічний опис: Самуйленко Т. Исследование динамики развития микроорганизмов в жидких кислотообразующих полуфабрикатах в зависимости от технологических параметров структурирования мучных питательных субстратов / Татьяна Самуйленко // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 152–153. — (Харчова хімія і біотехнологія).
Bibliographic description: Samuylenko T. (2017) Issledovanie dinamiki razvitiia mikroorhanizmov v zhidkikh kislotoobrazuiushchikh polufabrikatakh v zavisimosti ot tekhnolohicheskikh parametrov strukturirovaniia muchnykh pitatelnykh substratov [Study of the dynamics of microbial growth in liquid acid-forming ferments depending on the technological parameters of structuring flour nutrient substrates]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 152-153 [in Russian].
Є частиною видання: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Конференція/захід: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 11-жов-2017
Дата внесення: 28-жов-2017
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
УДК: 664.642.2
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 152-153
Початкова сторінка: 152
Кінцева сторінка: 153
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22138
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.